top of page
Over mij

In het idyllische dorpje op de Veluwe, weg van de drukte en hectiek van de stad, heb ik - Demi Hoogendoorn - mijn eigen stukje rust gevonden. Geboren en getogen in het sfeervolle Gouda, heb ik twee jaar geleden mijn roots achter gelaten om te genieten van mijn nieuwe thuis, waar ik samenwoon met mijn vriend en hond.

Tien jaar geleden begon ik mijn reis in de wereld van vormgeving uit pure noodzaak: een website die ik zocht, vond ik niet, dus besloot ik er zelf een te maken. Dit beslissende moment legde de kiem voor mijn liefde voor vormgeving, die in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden. 

 

De magie gebeurt wanneer ik achter mijn laptop zit, omringd door mijn creatieve gereedschappen. Het is dat de ideeën vorm krijgen en iets moois ontstaat. Maar het ware geluk komt van het delen van deze schoonheid met anderen, van het zien van vreugde op hun gezichten. Het vermogen om anderen blij te maken met mijn creaties is voor mij een bron van diepe voldoening, een bron die ik koester en die mijn dag oplicht.

 

Maar ik ben meer dan alleen vormgever. Ik ben ook een angstcoach, ik ondersteun anderen die worstelen met angsten, paniekgevoelens of hooggevoeligheid. Mijn persoonlijke ervaring met een verwaarloosde hersenschudding, opgelopen door een ongeval, heeft mij de kracht gegeven om anderen te helpen bij hun eigen reis naar herstel en acceptatie. Het is een pad dat mij door moeilijke tijden heeft geleid, maar mij uiteindelijk geleid naar een plek waar ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

bottom of page