top of page
Coaching
True Blue Coaching Studio

Mijn werkwijze

Intake

We beginnen met een 30 minuten durende (online) intake, waarin we elkaar beter leren kennen en waarin jij de gelegenheid hebt om te delen waar je tegenaan loopt en welke klachten je ervaart. Dit intakegesprek is essentieel omdat het me in staat stelt om inzicht te krijgen in jouw specifieke behoeften en doelen.

Op basis van de informatie die we tijdens de intake verzamelen, plannen we samen de gesprekken in. Het aantal gesprekken wordt volledig afgestemd op jouw tempo en behoeften. Sommige mensen hebben genoeg aan slechts twee of drie gesprekken om vooruitgang te boeken, terwijl anderen liever langer blijven 'hangen' als ze zich beter voelen. Wat jouw tempo ook is, alles is oké.

Vervolg gesprekken

De vervolg gesprekken duren doorgaans gemiddeld 45 tot 50 minuten, omdat de gesprekken - zeker in het begin - met veel emoties gepaard kunnen gaan. Het is belangrijk dat je weet dat jouw comfort voorop staat. Als je op enig moment behoefte hebt aan een korte pauze om even op adem te komen, een kopje thee te halen, of zelfs een kort wandelingetje te maken, is dat volkomen begrijpelijk. Ik moedig het zelfs aan, omdat het erkennen van je eigen behoeften en grenzen een belangrijk aspect is van jouw mentale welzijn. Het gaat erom dat we leren luisteren naar jouw behoeften en dat je je vrij voelt om ze aan te geven. Het maximale tijdsbestek voor onze gesprekken is meestal 60 minuten, maar dit is eerder een uitzondering dan een regel. 

Doelen

 Afhankelijk waarmee je worstelt stellen we doelen op. Beginnend met kleine stappen, omdat zelfs kleine veranderingen een aanzienlijk verschil kunnen maken. Het uiteindelijke doel is om je te begeleiden naar een leven waarin angst of paniek minder prominent aanwezig of een leven waarin hoogsensitiviteit geen belemmering meer zal zijn, en waarin je meer kunt genieten van de gewone dingen in het leven.

Tijdens onze gesprekken zal ik verschillende handvaten aanreiken, deel ik persoonlijke ervaringen en vertel ik wat mij heeft geholpen. Dit kan variëren van ademhalingsoefeningen tot stressmanagementtechnieken, maar omdat iedere angst en ieder individu uniek is, zal er geen 'vast' plan zijn. We zullen flexibel zijn en per dag werken, want soms voel je je wat beter en soms wat minder en dat is bij mij helemaal oké.

Belangrijk is dat je begrijpt dat de reis naar herstel en groei gepaard kan gaan met ups en downs. De ene keer zul je grote stappen zetten en de andere keer zul je wellicht kleinere stappen ervaren. Maar onthoud, elke stap voorwaarts, hoe klein ook, brengt je dichter bij je uiteindelijke doel: een leven waarin je vol vertrouwen, kalmte en vreugde kunt leven, ondanks de uitdagingen die op je pad komen.

© 2023 by Studio True Blue | KvK-91236606 | Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden

bottom of page