top of page

Welkom bij True Blue Coaching bij Angst! Ik ben hier om je te laten zien dat angst niet altijd je vijand hoeft te zijn, maar juist een waardevolle metgezel kan worden. Samen gaan we werken aan het accepteren van je angst, zodat je meer kunt genieten van de kleine dingen in het leven en je minder beperkt voelt om een dagje, weekendje of weekje weg te gaan. Met mijn specialisatie in AFRIB, agorafobie, paniekstoornis, PCS en NAH, ben ik vastbesloten om je te begeleiden op jouw reis naar een leven waarin angst niet langer de overhand heeft. Laten we samen de kracht van acceptatie ontdekken en je angst transformeren tot een waardevolle metgezel op je pad naar groei en geluk.

Angstcoaching
True Blue Coaching Studio

ANGST

Angst is een emotionele toestand gekenmerkt door zorgen, spanning en een gevoel van onbehagen, meestal veroorzaakt door dreigend gevaar, onzekerheid of stress.

Paniek

Paniek is een plotselinge en intense angstreactie die zich manifesteert met fysieke symptomen zoals snelle hartslag, ademhalingsproblemen en een gevoel van overweldigende angst.

HSP

Hooggevoeligheid is een persoonlijkheidskenmerk dat wordt gekenmerkt door een verhoogde gevoeligheid voor externe prikkels en stimuli.

De afgelopen jaren hebben voor mij (Demi Hoogendoorn) in het teken gestaan van persoonlijke groei en acceptatie, doordat ik in 2013 van een paard viel. Pas vorig jaar werd de oorzaak van mijn angst, paniek en hoogsensitiviteit duidelijk: een post-commotioneel syndroom (PCS) als gevolg van een verwaarloosde hersenschudding. Sindsdien kon ik bewust aanpassingen maken op mijn leven, leerde ik 'nee' zeggen om niet over mijn grenzen heen te gaan, maar het allerbelangrijkste kwam nog: de acceptatie en dat gun ik jou ook!

Gratis (online) intake

Kies een tijdstip

Dankjewel! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* intake is alleen gratis wanneer binnen twee weken een gevolg gesprek is geweest.

Intake aanmelden

© 2023 by Studio True Blue | KvK-91236606 | Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden

bottom of page